Zeer grote deelname aan tweede ronde decemberactie

Foto: Harry Dunnink OSR

Dat de decemberactie nog volop leeft bij de consumenten was wel te zien aan de ontzettend vele enveloppen die ingeleverd zijn bij de tweede ronde van de decemberaktie, georganiseerd door ondernemersvereniging Staphorst-Rouveen (OSR).

Op de foto de winnaars samen met vertegenwoordigers van de OSR van links naar rechts (staand): mevrouw Hulst-Engel, de heer Lier (Bakkerij Ubak en OSR), Geesje Tromp, Jan Compagner, Cédric Vos, (zittend) de heer Fridrichs en de heer Nooren (Foto Frans Nooren en OSR).

Notaris Evert Ritsma dook eerder in de berg enveloppen en had er vijf uitgetrokken. Na controle werden deze vijf uitgenodigd door de OSR op dinsdagavond 16 januari bij Foto Frans Nooren. Niemand wist nog niet wat ze hadden gewonnen, om de spanning er in te houden. Op deze avond mochten ze om de beurt een envelop trekken waar in stond welke prijs ze hadden gewonnen.

De prijzen bestond uit waardebonnen van de Ondernemersvereniging die in te leveren zijn bij de winkeliers in Staphorst en Rouveen. De eerste prijs van 250 euro is gewonnen door Jan Compagner, tweede prijs van 200 euro ging naar mevrouw M. Hulst-Engel, de derde prijs van 150 euro ging naar Geesje Tromp, de vierde prijs van 100 euro ging naar de heer F. Fridrichs en de vijfde prijs ging naar Cédric Vos.

De enveloppen konden ingeleverd worden bij de Boni, Foto Frans Nooren, Bakkerij Ubak in Rouveen en bij Bakkerij Ubak in Staphorst. De bedoeling is om volgend jaar weer zo’n succesvolle actie te organiseren.

Lees ook: