Prijsuitreiking eerste trekking succesvolle decemberactie

Foto: Wiljan Nooren, Foto Frans Nooren

Door kassabonnen te sparen van de deelnemende winkeliers kon men meedoen aan de decemberactie. Speciale enveloppen met minimaal aan 50 euro kassabon(nen) konden op diverse plekken ingeleverd worden.

Op de foto de winnaars en vertegenwoordigers van de deelnemende winkeliers: Van links naar rechts, mevrouw Ubak (bakkerij Ubak), de heer Dunnink (OSR), de heer Apeldoorn, mevrouw Talen, mevrouw Kuiper, mevrouw Tuin, de heer en mevrouw Harink, de heer Lier (Bakkerij Ubak en OSR).

De eerste prijs van 250 euro ging naar de familie Kuiper uit Staphorst, tweede prijs van 200 euro naar familie Tuin uit Staphorst, derde prijs van 150 euro naar familie Talen uit Staphorst, vierde prijs van 100 euro naar familie Harink uit Rouveen en de vijfde prijs van 50 euro ging naar de familie Apeldoorn uit Staphorst. De waardebonnen kunnen ingewisseld worden bij alle winkels in de gemeente Staphorst die lid zijn van de OSR.

De vijf enveloppen die vooraf uit een hele berg ingeleverde enveloppen zijn getrokken werden nauwkeurig gecontroleerd door notaris E. Ritsma. De winnaars waren uitgenodigd op dinsdagavond 12 december bij Bakkerij Ubak in Staphorst. De spanning werd er in gehouden want ze wisten nog niet wat ze hadden gewonnen. Met behulp van een dobbelsteen mochten ze een envelop trekken waarin vermeld stond welk bedrag aan waardebonnen ze gewonnen hadden.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen