Lidl supermarkt opent woensdag herbouwd filiaal Staphorst

Foto: Lidl Nederland

Op woensdag 10 januari heropent Lidl een nieuw filiaal in Staphorst. Na vijf maanden bouwen heeft het oude gebouw van de Lidl aan de Rijksparallelweg plaatsgemaakt voor een spiksplinternieuw onderkomen.

Klanten kunnen vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen en een ruim assortiment vers gebakken broodjes. Deze winkel is zes dagen per week open. Supermarktmanager Anita: “We zijn erg blij met ons nieuwe filiaal en verwelkomen graag onze klanten. Met 35 medewerkers staan we zes dagen per week klaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn’’.

Een minuut gratis winkelen

Op de dag van de opening ontvangen de klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op een minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 09.00 uur feestelijk geopend. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen en bovendien is er tijdens deze dag voor iedereen een gratis bigshopper.

Ook de kleinste klanten worden niet vergeten. Mascottes Frank en Jan zijn tijdens de openingsdag van 13.00 uur tot 16.00 uur aanwezig. Daarnaast is er een kleurplatenactie waarmee kinderen kans maken op leuke prijzen. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen.

Dinsdagavond 9 januari, voorafgaand aan de opening, vindt er een kennismakingsavond plaats tussen 19.00 en 20.30 uur. Tijdens deze avond kunnen onder meer de buurtbewoners alvast kennis maken met dit filiaal, het assortiment en het team van deze winkel.

De winkel heeft 10 kassa’s en een warme bakkerij. De hele dag door worden er verse broodjes gebakken van zoet tot hartig. Klanten kunnen gratis parkeren op één van de 125 parkeerplaatsen. Lidl Staphorst is gevestigd aan de Rijksparallelweg 8-10 in Staphorst. De openingstijden zijn  maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur.

Energielabel A 4-plus

Het nieuwe filiaal is milieuvriendelijk en energiezuinig. Zo is deze voorzien van zonnepanelen en 100% LED-verlichting, wat een fikse besparing oplevert. Er is geen aardgasaansluiting, wel constante monitoring op het energieverbruik. Alle medewerkers krijgen scholing om energiebewust te werken. Ook wordt 100% van al het afval gescheiden.

Lees ook: