Inzameling landbouwplastic en balenfolie jachtcommissies

Foto: Joop Alssema

De gezamenlijke jachtcommissies van Staphorst organiseren ook dit jaar weer een inzamelingsactie voor landbouwplastic en balenfolie. Dit gebeurt in samenwerking met Talen recycling te Staphorst.

De locatie is loonbedrijf Timmerman aan d’ Olde Dijk op D.V. de volgende data en tijdstippen: vrijdag 17 juni van 13:30 – 17:30 uur en op zaterdag 18 juni van   9:00 – 12:00 uur.

De jachtcommissies geven diegenen die hun land beschikbaar stellen voor hun jagers in dit gebied de gelegenheid om hun landbouwplastic en de balenfolie gratis aan te bieden. Zo kunnen de agrariërs met de jachtbeheerders samen een bijdrage leveren aan een schoon Staphorster veld.

Voorwaarden zijn:

  • Het aan te leveren landbouwplastic, plastic zakken en balenfolie moet droog, veegschoon en in handzame bundels worden aangeleverd.
  • Er moet een handtekening gezet zijn ten gunste van tenminste een van de twee jachtcommissies in Staphorst voor het bejagen van grond.
  • Controlerend zal er medewerking zijn door de jagers die zo ook in de vorm een tegenprestatie hun waardering uitten voor het te bejagen grondgebied.

Lees ook: