Derde editie Ladies night Boer Staphorst groot succes

Foto: Boer Staphorst

Op dinsdag 7 november 2017 vond de derde editie van de Ladies night bij Boer Staphorst plaats. En wederom was ook deze editie een groot succes. Zo’n 2500 vrouwen kwamen deze avond een kijkje nemen in het bouw- en woonwarenhuis.

De entreekaarten waren al snel uitverkocht, wat aangaf dat er weer veel belangstelling was voor dit evenement. Boer Staphorst opende de deuren om 19:15 uur, maar om 18:45 uur stonden de eerste vrouwen al voor de deur. Geduldig wachtend voor een gezellige en inspirerende avond.

Ruim 75 stands van regionale ondernemers en winkels stonden dit jaar opgesteld door de winkel, met onder andere proeverijen, mini-workshops, sieraden, accessoires en activiteiten van diverse sportscholen en sport- en voeding coaches.

“Wij hebben er voor gezorgd dat er voor iedereen wat te doen was deze avond. Zo hebben we op onze afdeling bouwmaterialen een modestraat georganiseerd en werd de houthal deze avond omgebouwd tot foodplein. “ Vertelt Judith Huls namens de organisatie.

De vrouwen hadden een grote belangstelling voor het brede aanbod. Er werd actief deelgenomen aan mini-workshops en activiteiten, zoals kerstkaartje handletteren, autoband verwisselen en draadflesjes opmaken met bloemen.

De WokShop van tv-kok Danny Jansen viel in de smaak. Interieurblogger en stylist Souraya van Bintihome gaf een lezing en de vrouwelijke bezoekers konden haar al hun interieurvragen stellen. Van de mogelijkheid voor een meet & greet met Stef Smits (finalist van het tv-programma De Desingdroom) en met schrijfster Mirjam Oldenhave, bekend van de boekenserie Mees Kees werd gretig gebruik gemaakt.

Lees ook: