Unieke dienst nieuw in de regio, de Mondaat `Tandentaxi`

Esther Reinders geflankeerd door Wendy en Marlot.
Foto: Harm Brand

Vanaf 1 november 2017 biedt Regiopraktijk Mondaat in Staphorst een nieuwe extra dienstverlening aan. Een eigen echte `Tandentaxi`. Uniek in de regio.

Kunnen je ouders je echt niet brengen? Of bent u slecht ter been, of anderszins niet in staat om naar de regiopraktijk voor tandheelkunde en orthodontie te komen? Dan komt u in aanmerking voor deze service.

In een veilige Volvo met geblindeerde ruiten (zodat je niet door iedereen gezien kunt worden), worden de patiënten opgehaald en ook weer thuisgebracht. De auto zal bestuurd worden door Arthur, Esther of Marlot.

Praktijkmanager Esther Reinders heeft dit concept één keer eerder gezien elders in het land. Dit originele idee sprak haar zo aan dat ze dit hier ook wilde: `Om te laten voelen dat we anders zijn, echt een praktijk waar iedereen welkom is`.

Binnen een straal van 15 kilometer vanaf de praktijk aan de Gemeenteweg 317 in Staphorst, is halen en brengen geheel gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0522-464495 of [email protected]. Ook als u nog geen patiënt bij hen bent.

Lees ook: