Jannie Supèr: `Langzaam thuis in wondere wereld Excel`

Foto: Stichting Welzijn Staphorst

Jannie Supèr doet namens de cursisten verslag van het volgen van een computercursus bij Stichting Welzijn Staphorst:

“Op 6 maart was de eerste les van de zeven. We kwamen bij elkaar in het dienstencentrum. 10 cursisten, een docent en vier begeleiders hadden er zin in, spannend hoe het zou gaan. Mooi de samenstelling van de groep, jong en oud.

Doelstellingen waren ook verschillend, de een wilde het voor de sportvereniging gebruiken, de ander voor het werk, de huishoudkas op orde te houden, het staat mooi op je cv, enzovoort, enzovoort. Ja, Excel heeft veel toepassingsmogelijkheden. Mijn doel was om mijn hersenen te trainen en familie adressen in te voeren.  Een klein doel maar wel belangrijk.

Elke les begon met een stukje theorie uit het boek. Reint Schuurman, de docent, bracht ons langzaam thuis in de wondere wereld van Excel. Tijdens de praktijk oefening gaven de vier begeleiders, Jan, Gerrit, John, en Jan, (een grote luxe, zoveel begeleiders) ons allerlei tips en uitleg. Docent en begeleiders hiervoor hartelijk dank.

In de pauze was het gezellig even met elkaar babbelen. En iets lekkers bij de koffie. Nu zijn de lessen voorbij, veel geleerd. Nu flink oefenen, om de kennis in stand te houden”.

Wilt u ook een computercursus volgen?

Vanaf september 2017 worden er weer verschillende cursussen aangeboden. Bijvoorbeeld: computerles voor beginners, computerles voor gevorderden, excel-cursus en fotos bewerken.

U kunt zich alvast inschrijven bij SWS (0522-465143 of [email protected]). U komt dan op de wachtlijst te staan en er wordt contact met u opgenomen zodra er een cursus begint. Wees er snel bij, want sommige cursussen zijn alweer bijna vol.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen