Arend Andeweg neemt na 44 jaar afscheid van Boer

Met het vertrek van Arend verdwijnt er een bekend gezicht
Foto: Boer Staphorst

Na 44 jaar gewerkt te hebben bij Boer Staphorst mag Arend Andeweg nu gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.

Arend, zelf woonachtig in Koekange, is op 17 oktober 1971 begonnen bij de Fa. J. Boer en Zn. aan de Gemeenteweg in Staphorst. Dit was in de periode dat Boer langzaamaan veranderde van sloopbedrijf naar een bouwmaterialenhandel. Samen met de eerste generatie Boer was hij verantwoordelijk voor de verkoop van keukens, sanitair en zowel nieuwe als tweedehands bouwmaterialen.

Na de verhuizing in 1995 naar industrieterrein de Esch in Staphorst werd Arend het gezicht van de afdeling bouwmaterialen. Het in- en verkopen van hout, plaatmateriaal en bouwstoffen is altijd zijn passie gebleven. Mede dankzij zijn handelsinstinct was het mogelijk voor Boer Staphorst om te groeien tot het 22.000m² grote bouw- en woonwarenhuis dat nu te vinden is aan de Achthoevenweg.

Maandag 23 mei was de laatste werkdag. Collega’s, oud-collega’s en zakelijke relaties namen op woensdagavond 1 juni de moeite om afscheid te nemen. Tijdens de afscheidsreceptie werd Arend, namens de familie Boer en de collega’s, uitvoerig bedankt voor zijn jarenlange inzet voor het bedrijf. Op de website van het bedrijf nog enkele foto’s in het bericht: Afscheid van 44 jaar werkervaring.

Lees ook: