Donderdagavond laatste Koetshuus fotokijkavond seizoen

Foto: Historische Vereniging Staphorst

De laatste fotokijkavond van dit seizoen is op 14 februari 2019. U bent welkom in het Koetshuus, Gemeenteweg 83-a tussen 20.00 en 22.00 uur. Op deze avond kunt u, alleen of samen met anderen, naar hartenlust bladeren en snuffelen in de tientallen mappen en bakken met foto’s.

Het is dus anders dan op een dia-avond. Dan worden u de plaatjes voorgeschoteld, op de fotokijkavond kunt u zelf in de fotoverzameling gaan zoeken.U kunt ook onze verzameling krantenknipsels, RIJSgidsen en Staphorsters bekijken.

Openingstijden Koetshuus gewijzigd

Tot nu toe was het Koetshuus op twee middagen per maand geopend voor bezoek. Helaas was de belangstelling hiervoor zo laag, dat het bestuur besloten heeft dit te wijzigen in één middag per maand. Dit is nu elke laatste vrijdagmiddag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur in het Koetshuus terecht voor vragen, afgeven van spullen, aanschaf van boeken enz. Kunt u op die middag niet en heeft u wilt u toch graag langskomen neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden. Hun gegevens vindt u hier.

Lees ook: Door oude foto`s en knipsels bladeren op fotokijkavonden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen