Berry Mulder neemt afscheid na twee seizoenen SC Rouveen

Foto: Harm Hoeve

In goed overleg hebben het bestuur van de voetbalvereniging SC Rouveen en haar hoofdtrainer Berry Mulder besloten aan het einde van het lopende seizoen 2015-2016 afscheid van elkaar te nemen.

Mulder heeft aangegeven op zoek te willen gaan naar een nieuwe uitdaging en Sc Rouveen gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Tegelijkertijd heeft het bestuur van SC Rouveen er het volste vertrouwen in dat Berry er alles aan zal doen om met een goede prestatie de club te verlaten.

Op dit moment heeft de dorpsclub uit Rouveen een lastig jaar. Onder leiding van Berry Mulder wordt er wekelijks met veel inzet en strijd gespeeld, hetgeen naar verwachting niet zonder resultaat zal blijven. Het doel is om team één, het ‘vlaggenschip’ van SC Rouveen te behouden voor de tweede klasse.

Berry staat voor het tweede jaar voor de selectie van de SC Rouveen. Het team is ingedeeld in de 2e Klasse Noord en komt uit tegen meerdere clubs uit de regio. Vorig seizoen speelde SC Rouveen zich op de laatste reguliere speeldag veilig voor klassebehoud.

Lees ook:

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen