SC Rouveen komt steeds dieper in de problemen

SC Rouveen komt steeds dieper in de problemen. Het verloor weer met grote cijfers en heeft de rode lantaarn stevig in handen. Nu was Noordscheschut met 1-5 te sterk voor de ploeg van de geplaagde trainer Berry Mulder.

SC Rouveen hielp in de openingsfase Noordscheschut in het zadel. Het gaf op kinderlijke wijze twee goals weg en zag Danny Kiekebelt en Nick Koster de bezoekers op 0-2 zetten. SC Rouveen was daarna gelijkwaardig aan de nummer twee en maakte het de tegenstander lastig door veel druk te zetten. Veel kansen leverde dat voor rust niet op, maar ook Noordscheschut maakte aanvallend weinig meer klaar.

Na rust zorgde Simon Mussche al snel voor de 1-2 in de 47e minuut en daar putte SC Rouveen hoop uit. Het kreeg twee levensgrote kansen via Robert Huisman en Mark Roeland. Zij verzuimden te gelijkmaker te scoren en toen Melvin Mol dat aan de andere kant wel deed was het meteen beslist. Hij schoot een vrije bal binnen (1-3) waarna de thuisploeg gewillig het hoofd in de schoot legde. Melvin Mol en Danny Bouwman tilden vervolgens de stand naar 1-5 en bezorgden daarmee de groen-witten weer een grote nederlaag.

Opstelling SC Rouveen:  Robby Kruidhof, Harold Nijboer, Allard Bouwmeester, Marc Roeland, Rudan Schuurhuis,Ruud Veerman, Okke Jan Douma, Arjan Compagner, Robert Huisman, Klaas Jan Poolman, Berjan Nijboer. Wisselspelers:  Arie Kuiper (K), Hendrik Knoll, Ronald Vos en Ruben Korterink.