Twee jeugdteams op tweede plaats bij beginners badminton

Foto: Alfred Steenbergen

De twee jeugdteams van de Badmintonvereniging Staphorst hebben het afgelopen seizoen deelgenomen aan de beginnerscompetitie van de Badminton Bond Nederland.

Team 1: Joëlle de Weerd, Britt Hoogstraten, Esmee Hoogstraten, Melissa Roo (op foto bovenste rij), Igor van Ommen en Madelon Woudsma (staan niet op de foto). Ze speelden in de competitie met twee teams van de Racketeers uit Emmen en één team uit Schoonebeek. Het eerste team van de Racketeers bleek in twee wedstrijden te sterk voor de BC Staphorst, maar de wedstrijden tegen de andere teams werden allemaal gewonnen. Het resultaat was een mooie tweede plaats in de competitie.

Team 2: Kyran Steenbergen, Dylan Ubak, Marin Steenbergen en Daan Slager (onderste rij op foto). De competitie van dit team bestond uit BC Staphorst, Meppeler Meppers, Oldemarkt en Smash uit Hoogeveen. Tijdens de competitie bleek het team uit Oldemarkt echt de beste te zijn. Zij werden ongeslagen kampioen. Het team van de BC Staphorst vocht tegen Smash Hoogeveen om de tweede plaats en door een overwinning in de laatste wedstrijd lukte het Staphorst om tweede in de competitie te worden.

Het seizoen 2014/2015 werd dus met een mooi resultaat van twee tweede plaatsen afgerond en om dat te vieren heeft het team de competitie afgesloten met een etentje bij de hoofdsponsor, Hillies Snackbar. Hillies Snackbar trakteerde het team nog op een ijsje.

Wanneer je het leuk lijkt om ook eens te komen badmintonnen of zelfs wedstrijden te spelen, kom dan op vrijdagavond om 18.00 uur in de Sporthal in Staphorst. Er wordt gespeeld in kleine groepen onder leiding van een professionele trainer. Een proefles is altijd mogelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen