Nieuwe vrijetijdsjassen voor spelers van SC Rouveen

Door het beschikbaar stellen van nieuwe vrijetijdsjassen aan de spelers van het tweede elftal van de SC Rouveen, lopen ze er weer “puik” meldt Harm Hoeve.

De jacks zullen door het team voorafgaande en na afloop van de te spelen wedstrijden worden gedragen. Dit om een verdere eenheid van het team te tonen, maar om ook zeker de naam van de sponsor verder uit te dragen. De jacks werden beschikbaar gesteld door Jannes de Lange namens de sponsor van het team, Slager Industriële Dienstverlening uit Staphorst.

De eerste wedstrijd na de uitreiking werd onder toeziend oog van Jannes de Lange (die overigens momenteel als trainer werkzaam is bij zondag derdeklasser SV Twedo) gewonnen van het 1 e zaterdagteam van MSC uit Meppel.

Na een ruststand in het voordeel van de Meppelers, werd na de rust deze achterstand omgebogen in een 3-1 overwinning. De tweede helft speelden de Rouveners voor de wind, hetgeen bij zeker één van de doelpunten duidelijk zichtbaar was. Al met al was het voor beide teams een aantrekkelijke en nuttige oefenpot.