MSM Funrun in de Zwarte Dennen op 6 juni: spannend, nat én modderig

Zaterdag 6 juni wordt voor de derde keer de MSM Funrun georganiseerd. In de bossen van de Zwarte dennen in Staphorst. Er kunnen 350 personen meedoen.

De obstakelrun bestaat uit een ronde van 5 kilometer met onderweg twintig uitdagende hindernissen. Van springen in het water, tot klimmen, klauteren en tijgeren. Voor elk niveau is er voldoende uitdaging. Je kunt kiezen voor 5, 10 of 15 kilometer. De run is geschikt voor de hele familie, dus ook voor kinderen. Deelname kost €26,50 per persoon. Je kunt je inschrijven/aanmelden via: www.msmfunrun.nl/inschrijven/

Het goede doel
De MSM Funrun is er niet alleen voor het plezier, maar ook om stichting STOP Hersentumoren onder aandacht te brengen. De opbrengst gaat naar deze stichting die de strijd aangaat tegen hersenkanker. Dagelijks sterven er in Nederland 4 mensen door een hersentumor. Wekelijks 2 kinderen. Dat kunnen en mogen we niet accepteren. Sport mee en steun de stichting om onderzoek naar deze vreselijke ziekte mogelijk te maken.

Vrijwilligers
De organisatie zoekt nog vrijwilligers die willen helpen bij dit gezellige en sportieve evenement. Vrijwilligers die graag de handen uit de mouwen steken. Er is hulp nodig bij het op- en afbouwen van de hindernissen, inschrijven van de deelnemers, verkeer regelen etc. Er zijn vrijwilligers nodig op 4, 5 en 6 juni. Lijkt het je leuk om mee te helpen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel? Kijk dan op www.msmfunrun.nl/vrijwilligers en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen