Bloemen voor Henk Hokse en bekers voor kampioenen AG`85

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Loopgroep AG ’85 zijn de clubkampioenen van het jaar 2017 gehuldigd. Voorafgaand aan de prijsuitreiking ontving Henk Hokse een boeket bloemen vanwege het behalen van zijn trainersdiploma afgelopen jaar.

De leden kunnen gedurende het jaar punten verdienen met hun prestaties op de Coopertest en de afstanden 3 km, 5 km, 10 km, 15 km, 10 Engelse mijl, de halve en de hele marathon.

Bij de mannen tot 40 jaar ging de titel naar Henry Visscher. In 2015 was hem dat ook al gelukt. Albert Mussche was voor de 6e keer de beste in de categorie mannen 40- 50 jaar en Harm Kooiker werd voor de 16e keer clubkampioen en nu voor de zesde keer in de categorie mannen 50+.

De titel bij de dames tot 40 jaar ging evenals de afgelopen twee jaar naar Sandra Pasman. Ook Gerda Akkerman werd voor de derde achtereenvolgende keer kampioen in de categorie dames 40-50 jaar. De titel bij de dames 50+ ging evenals vorig jaar naar Marjan Meijerink. Henry Visscher en Marjan Meijerink waren de overall-kampioenen en kregen de wisselbeker mee naar huis.

Ook werden er prijzen uitgereikt aan de winnaars van het Kilometervretersklassement over het jaar 2017. Michiel Huzen liep evenals de voorgaande vier jaren de meeste wedstrijdkilometers in één jaar. Met 641,5 km kwam hij slechts 11 km tekort om zijn record van 2013 te evenaren. Bij de dames had Marjan Meijerink de meeste kilometers op de teller. Zij liep 196,2 km wedstrijdkilometers en zij ging dus met drie prijzen naar huis.

Lees ook:

Dossier: