Voorbereidingen Stapperster veldrit AMBC in volle gang

Foto: AMBC Staphorst

Zaterdag 16 december is een grote groep vrijwilligers onder leiding van de off-road commissie van de AMBC begonnen met het uitzetten van de route voor de Stappersterveldrit 2017.

Met man en macht wordt er gewerkt om de route in optimale conditie te krijgen. Ondanks de regen en sneeuw van de afgelopen periode kon de commissie concluderen dat de route er over het algemeen verrassend goed bij ligt. De club meldt dat alle hulp nog steeds zeer welkom is.

Wie in de gelegenheid is om te helpen op zaterdag 23 december, kan zich om 7:45 uur melden bij het AMBC clubhuis op ’t Wiede Gat. Men rekent op heel veel mankracht. Bijvoorbeeld van club- en regio rijders die op 28 december de rit ook graag willen rijden.

Alleen met voldoende hulp van vrijwilligers is de Stapperster veldrit ook in de toekomst mogelijk, aldus de organisatie. Bekijk hier meer foto’s van de voorbereidingen. Sinds een aantal jaren zijn, na enkele aanpassingen aan de route, ook quadrijders welkom in Staphorst, echter wel onder een paar strikte voorwaarden.

De start van de rit is sinds 2008 bij Hofstede Motoren aan de Industrieweg in Staphorst, het welbekende adres voor al uw cross- en off-road motoren. Eigenaar Klaas Hofstede, zelf commissielid en hoofdsponsor van de AMBC, stippelt samen met de commissie ieder jaar weer een prachtige route uit door de landelijke en bosrijke omgeving van Staphorst.

Lees ook:

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen