Medailles voor Wandelvierdaagse nog niet allemaal ontvangen

Foto: Stichting Wandel Organisatie Staphorst

Niet iedereen was in de gelegenheid om de laatste avond te komen wandelen, dus die hebben hun welverdiende medaille ook nog niet ontvangen. Ook kan het voorkomen dat u een verkeerd cijfer op uw medaille heeft staan.

Bij de eerste volbrachte Avondvierdaagse hoort een medaille met cijfer 1. Bij de tweede volbrachte Avondvierdaagse een medaille met cijfer 2, enzovoort. Elke volbrachte Avondvierdaagse (waar dan ook gelopen) geeft een medaille met één hoger cijfer. Bij de inschrijving moest opgegeven worden voor de hoeveelste keer men een Avondvierdaagse liep.

Verder is het mogelijk dat er andere zaken omtrent de medailles niet helemaal goed verlopen zijn. Dit kan rechtgezet worden op woensdag 27 mei 2015 van 16:00 uur tot 17:00 uur. Dan kunt u uw medaille alsnog ophalen of komen ruilen bij de voorzitter van de SWOS: Huib Moelker, Ebbinge Wubbenlaan 33, Staphorst. Telefoon 06-50207660

Na vijf avonden wandelen is er ook aan deze elfde avondvierdaagse een mooi en goed einde gekomen. Het weer was de eerste twee avonden nu niet echt uitnodigend om te komen wandelen, toch op dinsdagavond nog ruim 40 nieuwe inschrijvingen. Hieronder de links naar de belangrijkste fotoseries en de aankondiging van de Avondvierdaagse:

Dossier: