Drietal vrijwilligers van SC Rouveen zijn geslaagd

In de afgelopen maanden hebben een drietal vrijwilligers van de vereniging SC Rouveen een drukke periode achter de rug. Zij hebben namelijk op voetbalgebied verschillende cursussen of opleiding gevolgd en deze met goed resultaat afgerond.

Wander Kolk (op dit moment trainer van de meiden van MB) heeft bij Landstede de opleiding TC III gevolgd. Hij volgde opleiding bij Hans van Dijkhuizen (trainer van Sc Genemuiden). Het bestuur is erg blij dat hij bij Sc Rouveen blijft en volgend jaar trainer en coach wordt van C2.  Daarnaast gaat Wander 1x keer in de week C1 trainen.

Alex Korterink heeft bij Keeperschool Noord de Basiscursus Keeperstrainer afgerond. Alex kan gelijk zijn opgedane kennis en eigen praktijkervaring overbrengen op de nieuwe generatie keepers van Rouveen. Volgend jaar maakt hij onderdeel uit van de nieuwe jeugdstructuur van SC Rouveen als coördinator van de jeugdkeepers/keeperstrainer.

Sjon Keuning heeft bij de KNVB de cursus Technisch Jeugdcoördinator III gevolgd. Een interessante cursus waarbij de hele jeugd-tak van vereniging SC Rouveen is ‘doorgelicht’.  Ook mooi dat iemand, die al jaren betrokken is bij de jeugd, nieuwe inzichten en ontwikkelpunten heeft opgedaan, die we als vereniging in de komende jaren verder kunnen uitwerken. Volgend jaar gaat Sjon aan de slag als algemeen jeugdcoördinator en coördinator van de junioren.

Volgen van opleiding
Ze zijn een aanwinst voor SC Rouveen. Het bestuur is blij met deze cursisten, te meer omdat het volgen van opleidingen en cursussen past binnen het beleid van de vereniging. SC Rouveen wil graag goed opgeleide vrijwilligers. De vereniging biedt daarom mogelijkheden om (specifieke) cursussen/opleidingen te volgen om jezelf te ontwikkelen en (uiteraard) ook de leden van de vereniging.

Voor meer informatie kun je hierover contact opnemen met Sjon Keuning of Theo Bolks (bestuurslid Voetbalzaken).

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen