Politieberichten 2021

Korte politieberichten vanuit de vaste wijkagenten van Politie Staphorst en anderen die de ronde doen.Getuigen gezocht van drie inbraken in Staphorst-Noord

In de afgelopen 4 weken zijn er 3 woninginbraken gepleegd in dezelfde wijk. Tweemaal in de Henri Dunantstraat en éénmaal in de Mauritsstraat. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op via 0900-8844, via meld misdaad anoniem 0800-7000 of stuur mij een DM. Heeft u camera’s, dan horen wij dat ook graag! Wees voor jezelf ook weer even scherp en doe altijd de ramen en deuren dicht (op slot) als u weg gaat.Drie mannen breken in bij slagerij aan Wubbenlaan (video)

Drie mannen hebben in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 september 2021 ingebroken bij een slagerij aan de Ebbinge Wubbenlaan in Staphorst. Nadat ze tijdens hun eerste poging worden betrapt door een fietser, rennen ze weg. Anderhalf uur later komen ze terug en breken ze de schuifdeur open. Uiteindelijk richten ze vooral schade aan, want ze vinden binnen niets van waarde en vertrekken weer.

Voor de inbraak rijdt meerdere keren een lichtgekleurde auto voor de slagerij langs waar de mannen in zitten. Vermoedelijk gaat het om een Volkswagen Golf met lichtmetalen velgen en geblindeerde achterramen. Herken je de mannen? Weet je meer over deze inbraak? Alle informatie is welkom! Uiteraard mag je dat ook anoniem doorgeven, bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000. Daar worden gegarandeerd geen gegevens van bellers genoteerd. – Tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer)  of gebruik het tipformulier: Zaaknummer: 2021438143


Sieraden gestolen bij woninginbraak Prinses Beatrixstraat

Een echtpaar van een huis aan de Prinses Beatrixstraat in Staphorst kregen op 13 oktober 2021 tussen 11:00 uur en 12:00 uur ongewenst bezoek. Een inbreker of inbrekers wisten binnen te dringen en doorzochten de woning grondig. Ze ging(en) er onder andere vandoor met sieraden en geld. We vragen u om even goed naar deze foto’s van de sieraden te kijken: mogelijk is dit ergens te koop aangeboden.
Lees ook: Korte politieberichten/-meldingen in 2020