De Broene `eugte tweede bij `zwembad van het jaar`

Foto: Zwembad Staphorst

Zwembad de Broene ‘eugte is tweede geworden bij de verkiezing ‘zwembad van het jaar 2015’. Maandag 7 december 2015 vond de Award Uitreiking plaats in Thermen Bussloo Hotel in Apeldoorn.

De verkiezing ‘zwembad van het jaar’ is verdeeld over verschillende categorieën. Zwembad de Broene ‘eugte hoort bij de categorie Binnen- en Combibaden tot 100.000 bezoekers per jaar. De medewerkers van zwembad de Broene ‘eugte zijn trots op het feit dat ze tweede zijn geworden. De jury keek niet naar de meeste stemmen maar naar de beste beoordelingen.

Er kon van 9 oktober tot en met 13 november gestemd worden op alle binnen- en combibaden. De mensen die een stem hebben uitgebracht werden gevraagd om een vragenlijst in te vullen over o.a. hygiëne, klantvriendelijkheid, service en uitstraling. Zwembad Staphorst De Broene ‘eugte kreeg van 181 stemmers gemiddeld een 8,7 als cijfer.

De eerste prijswinnaar in die categorie; Zwemschool Zeeland kreeg een 9,1 van 114 stemmers. Het Heuveltjesbosbad in Balkbrug kreeg van 213 stemmers een 9,4 en viel daarmee ook in de prijzen als buitenzwembad. Bad Hesselingen in Meppel kreeg in de categorie ‘Meer dan 200.000 bezoeken per jaar’ een 9,0 met 376 stemmen. Net wat beter dan Staphorst.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen