Gemeente neemt afscheid van trouwambtenaar Henk Brouwer

Foto: Gemeente Staphorst

Op 1 juli is afscheid genomen van Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) Henk Brouwer. In 7 jaar heeft hij ongeveer 100 huwelijken mogen voltrekken.

Henk Brouwer vond trouwambtenaar zijn een ultieme uitdaging om maatwerk te leveren voor de grote dag. “Te midden van alle zakelijke, officiële en formele elementen die er ook aan een trouwdag zitten, maakt juist een heel persoonlijke huwelijksvoltrekking de dag wat gelukkiger.”

Henk deed sinds 1 mei 2008 zijn erebaan met passie en veel plezier. Helaas heeft hij nu de toga aan de kapstok moeten hangen, omdat de aanstelling voor bepaalde tijd eindigt bij het bereiken van de 70-jarige leeftijd.

Per 1 september 2015 telt de gemeente weer 5 trouwambtenaren, dan is oud-burgemeester Alssema ook beschikbaar als BABS. De overige trouwambtenaren zijn:

Bij de ondertrouw kunt u aangeven door welke buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (‘babs’) u graag uw huwelijk/ geregistreerd partnerschap wilt laten voltrekken. Voor meer informatie: Team Burgerzaken – telefoonnummer 0522-467559 – [email protected].

Lees ook:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen