Recordopbrengst verkoopdag Stéphanos: 27.500 euro

Foto: Werkgroep Stephanos

De 21e jaarlijkse verkoopdag van stichting Stéphanos op zaterdag 18 november 2023 heeft maar liefst 27.500 euro opgebracht, zo meldt de plaatselijke werkgroep met grote dankbaarheid. “Nog niet eerder heeft de verkoopdag zo’n mooi bedrag opgebracht. Bovenal zijn we de Heere God dankbaar voor Zijn zegen over deze verkoopdag.”.

Stichting Stéphanos zet zich al jaren in voor het verbeteren van de levensomstandigheden van de meest kwetsbaren in deze regio’s, en deze opbrengst stelt haar in staat om de inspanningen verder te intensiveren. De opbrengst zal worden ingezet voor concrete projecten die gericht zijn op onderwijs, gezondheidszorg en duurzame ontwikkeling om de armen in Malawi en Zambia te ondersteunen. Stichting Stéphanos blijft zich inzetten voor een betere toekomst voor degenen die deze hulp het meest nodig hebben.

Tijdens de verkoopdag is opnieuw aandacht gevraagd voor het STAP-plan, het Stéphanos Afvalplan. Via dit plan wordt de afvoer van alle afvalstromen van bedrijven via één contract met de firma Renewi verzorgd. Dat geeft ondernemers contractvoordeel, maar bovendien schenkt Renewi een bonus van 10% aan de stichting Stéphanos. Jaarlijks brengt dit al het mooie bedrag van 15.000 euro op, maar dit bedrag kan uiteraard nog doorgroeien. Zie ook deze folder op de website van stichting Stéphanos.

De werkgroep wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van deze verkoopdag en zij kijkt uit naar verdere samenwerkingen om een blijvende impact te maken in het leven van degenen die deze hulp zo hard nodig hebben. Zie ook: Rondstruinen, elkaar opzoeken, snuisterijen en lekkernijen kopen, de Stéphanos Gezinsdag in Staphorst was groot en gezellig. Zestig standhouders, honderden bezoekers, gezelligheid.

Lees ook: 21e Stéphanos verkoopdag aan de Buitenes in Staphorst

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen