Spectaculaire remproef-baan van Piet Gons Rijopleidingen

Foto: Piet Gons Rijopleidingen

Piet Gons Rijopleidingen is ook aanwezig op de Veiligheidsdag Staphorst op zaterdag 9 september 2023 met onder meer een spectaculaire remproef-baan. Zij staan van 10:00 tot 16:00 uur meteen bij de ingang op het marktplein.

Auto-theorie; ga de uitdaging aan, doe mee aan de kennisquiz. Geslaagd? Bonbons van Gons! Dode hoek; kijk door de ogen van de vrachtwagenchauffeur. Wat zie je in de spiegels? Remproef; wat doet een glad en nat wegdek met je remweg? Ervaar het zelf in de auto of vrachtwagen op de slipbaan. Geniet ondertussen van een gratis ijsje van (G)ons! (op = op). Kortom: “Beleef een dag vol actie. Er is bij (G)ons van alles te beleven en je haalt morgen bij ons gratis rijbewijs.”.

Diverse hulpdiensten en bedrijven zijn aanwezig om de bezoekers te informeren over de risico’s, de eigen rol bij calamiteiten en de (on)mogelijkheden van professionele hulpverleners. Diverse partners van gemeente Staphorst geven acte de présence, waaronder de Brandweer, Politie, Ambulance, Veilig Verkeer Nederland, Defensie, EHBO, Rode Kruis, Hooikammer Groep, Reddingsbrigade, Rijkswaterstaat en Piet Gons Rijopleidingen. Meer informatie over de Veiligheidsdag.

Lees ook: Veiligheidsdag; hulpdiensten en diverse demonstraties

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen