Nog enkele tweekappers en vrijstaande woningen over

Foto: Huls Architecten

Het eerste deel van fase 2 start met 54 koopwoningen. Door Boertjes Makelaardij & Hypotheken is de loting verricht voor diverse woningen in de tweede fase van woonwijk De Slagen in Staphorst. De verkoop is succesvol, alle rijwoningen zijn “onder optie” en een groot aantal twee-onder-één kapwoningen ook.

Na deze loting zijn nog enkele twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen beschikbaar. Sociaal- economische binding met Gemeente Staphorst is vanaf nu geen vereiste meer. Geïnteresseerden kunnen voor de beschikbare woningen contact opnemen met Boertjes Makelaardij & Hypotheken. In fase 2 van Woonwijk De Slagen worden in totaal 116 woningen ontwikkeld en gerealiseerd door zeven Staphorster aannemers.

Carmen Boertjes: “Door fase 2 in De Slagen komt er in de woningmarkt van Staphorst iets meer ruimte, er komt beweging in. Sommigen mensen stromen door van een bestaande rijwoning naar een nieuwbouw twee-onder-één kap of meteen door naar vrijstaand. Zo is er voor starters die nu niet in aanmerking komen voor een rijwoning, ook een kans om een woning te bemachtigen in de bestaande woningmarkt.”.

Lees ook: Eerste deel woonwijk De Slagen na 16 jaar eindelijk klaar

Cookieinstellingen