Veel prijswinnaars bij puzzel- en kleurwedstrijd Kerkzicht

Foto: Harm Brand / Staphorst Nieuws

Zaterdagmorgen werden de prijswinnaars van de december-actie welkom geheten door de vrijwilligers Aaltje Spiker en Roelof Mulder in Kerkzicht aan de Gemeenteweg 55A in Staphorst.

De meesten waren nog niet eerder in Kerkzicht geweest. Ze kregen daarom een introductie aan de hand van de verschillende informatiepanelen aan de wand over cultuur, kerkgang, doop en avondmaal. Het centrum is tevens een evangelisatiepost. Ook voor buitenlanders, er zijn bijbels in wel 30 verschillende talen aanwezig.

De prijswinnaars bij de kinderen zijn Jasper van Leusen (5), Gerlyn Bijker (6), Rosalinde de Witte (7) en Marius Tuin (9). Er waren ruim 200 kleurplaten ingeleverd. Aan de wegstreeppuzzel deden er meer dan 150 mee, met als winnaars; mw. K. Rumpf-Kouwen, mw. J. Bijker, mw K. Meesters en dhr. A. Meesters.

Als prijs mochten ze een boek naar keuze uitzoeken. Daarna was er buiten een fotomoment. De winnaars R. Kuiers en H. Spijker waren niet aanwezig. Er zijn plannen om vanaf maart dit jaar elke zaterdag open te gaan. Een team van ongeveer 25 vrijwilligers zijn bij toerbeurt met z’n tweeën aanwezig om de bezoekers te ontvangen.

Lees ook: Film met gesprekken in plaats van nieuwjaarsreceptie (video)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen