G&A Computers brengt bestellingen aan huis met trekker

Op 20 november 2018 was Lars Blokhuis te gast bij G&A Computers
Op 20 november 2018 was Lars Blokhuis te gast bij G&A Computers
Foto: Harm Brand / Staphorst Nieuws

De lancering van Farming Simulator 22 wordt bij G&A Computers op een feestelijke en covid-vriendelijke manier gevierd. Alle bestellingen worden meteen op de lanceerdatum, maandag 22 november 2021, gratis aan huis bezorgd met een grote MF trekker.

Naast de gratis thuisbezorging binnen de gemeente Staphorst is het voor de echte fans ook mogelijk om een upgrade te winnen naar een collectors editie. Onder alle bestellingen op de website wordt vijf keer zo’n upgrade verloot. Na het succesvolle evenement drie jaar terug rondom de vorige editie van Farming Simulator (versie 19), kon G&A Computers deze keer ook niet achterblijven. Echter vereist dit nu een covid-vriendelijke manier, deze is gevonden met een toepasselijk transportmiddel.

Het spel Farming Simulator is erg bekend in de omgeving van Staphorst. In het spel waant de speler zich in het leven van een boerenbedrijf. Het boerenbestaan wordt gesimuleerd met mooie grafische eigenschappen. Bovendien is het spel gevuld met realistische omstandigheden en machines. De speler heeft daarnaast de mogelijkheid om machines te kiezen naar eigen merkvoorkeur. Het nieuwe spel biedt nieuwe mogelijkheden om landbouwvoertuigen te besturen en een boerderij te runnen.

Lees ook: Lars Blokhuis strooit handtekeningen bij G & A Rouveen (foto’s/video)

Cookieinstellingen