Inschrijvingstermijn eerste Huttendorp in Rouveen verlengd

Commissie Huttendorp Rouveen (op de foto mist Jacob Tiemens)
Commissie Huttendorp Rouveen (op de foto mist Jacob Tiemens)
Foto: Huttendorp Rouveen

De Huttendorp commissie in Rouveen bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers die momenteel voorbereidingen aan het treffen zijn voor het eerste Rouveense Huttendorp op 12, 13 en 14 augustus.

Aanmelden kinderen
Op basisschool De Triangel en GBS De Levensboom in de groepen 5 tot en met 8 zijn informatiebrieven en sponsorkaarten uitgedeeld. De kinderen uit groep 8 hebben nog een extra brief meegekregen, zij mogen namelijk donderdagnacht overnachten in de grote tent op het Huttendorp-terrein. Heeft u of kent u kinderen uit Rouveen die speciaal onderwijs volgen? Ook zij zijn van harte welkom! Bij hen is er op school geen informatie uitgedeeld, zij kunnen dit aanvragen via [email protected]. Alle kinderen kunnen zich aanmelden middels dit formulier op de website van Munnikenslag (tot en met 5 juni).  Let op dat je aangeeft met wie jij in het groepje zit.

Woensdagmiddag 3 juni is hét moment om de sponsorkaarten en het sponsorgeld in te leveren. Dit kan van 13.30 – 15.30 uur in de bibliotheek in Rouveen.

Vrijwilligers
Zonder vrijwilligers en sponsoren kan Huttendorp Rouveen niet bestaan. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Hier het inschrijfformulier via welke u zich kunt opgeven als vrijwilliger. U kunt kiezen uit de volgende functies:

  • Schoonmaak (toiletten)
  • Verzorging (thee/koffie/ranja)
  • Bouwen (kinderen helpen waar nodig)
  • Opruimen (terrein)
  • Afsluitingsactiviteiten (begeleider/klaarzetten/afbreken)
  • Geen voorkeur

Huttendorp Rouveen zal gehouden worden op het parkeerterrein van voetbalvereniging SC Rouveen. Vanwege het groeiende animo voor Huttendorp in de afgelopen jaren, zag de organisatie zich genoodzaakt om het Huttendorp op te splitsen in een Huttendorp Staphorst en een Huttendorp Rouveen. Dat betekent dat de kinderen uit Rouveen dit jaar dicht bij huis aan de slag kunnen. Dankzij Judith van Keulen kan Huttendorp Rouveen zich presenteren middels een eigen logo:

Huttendorp_Rouveen_logo

De organisatie hoopt samen met de kinderen als enthousiaste huttenbouwers en met u als vrijwilliger een groot succes te maken van het eerste Huttendorp Rouveen.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen