Annelies Bloemert `Verpleegkundige van het jaar` bij Isala

Foto: Isala

Annelies Bloemert is uitgeroepen tot verpleegkundige van het jaar binnen Isala. Zij was één van de 19 genomineerden. De reden dat Annelies de prijs won, is omdat ze een echte kartrekker is op de afdeling.

In het juryrapport staat dat ze op een luchtige manier laat zien wat het belang is van dingen die moeten gebeuren. Daarnaast stond zij aan de basis van het inwerkprogramma op de afdeling en coördineert zij het inwerken van nieuwe collega’s. Ze heeft veel nieuwe ideeën en pakt dat graag meteen op in de praktijk.

Ze weet ook de verschillende werkgroepen op de afdeling met elkaar te verbinden en haalt daardoor het beste uit iedereen naar boven. Voor haar patiënten is Annelies een warme verpleegkundige, met een luisterend oor maar ze voelt ook goed aan wanneer ze een grapje kan maken.

Bovenal is Annelies trots op haar vak als verpleegkundige, en draagt dit ook uit. Ze is verpleegkundige plus op de afdeling Oncologie/hematologie van het Oncologisch centrum van Isala. De uitroeping was tijdens het symposium van de Verpleegkundige adviesraad (VAR) op de Dag van de Verpleging.

Lees ook:

Dossier:
Cookieinstellingen