Deze week kledinginzameling voor Kom Over En Help

Foto: Stichting Kom over en Help

De Stichting Kom Over en Help (KOEH) organiseert weer een kledinginzameling in Staphorst. Tot en met zaterdag 14 november aan de Muldersweg 15 bij de familie J. Hattem Tel. (0522)-462371.

Breiwol, baby-, kinder-, dames- en herenkleding; mits heel en schoon (kleding die u zelf nog zou willen dragen wat betreft de kwaliteit). Kleding die (door u) is nagekeken op kwaliteit of gesorteerd op soort krijgt een sticker.

Dekens en dekbedden; Schoenen en laarzen (graag apart verpakt van kleding, per paar aan elkaar gebonden). Rolstoelen en rollators alleen in overleg met kantoor. Alles graag schoon en in stevige plastic KOMO-zakken aanleveren (schoenen en breiwol graag apart).

Wat we niet (meer) transporteren; alle andere spullen zoals b.v. kinderbedjes, -zitjes, -wagens, -stoeltjes, computers en speelgoed. (Vanwege strenge importbeperkende regels in bijvoorbeeld Oekraïne en de kosten richten we ons op het meest noodzakelijke: kleding.)

Er is veel vraag naar goede tweedehands kleding in met name Oekraïne, Moldavië en Bulgarije. Via Kom over en help gaan er al jarenlang transporten met hulpgoederen naar diverse landen in Oost-Europa. Ook u kunt uw tweedehandskleding bij één van de inzameladressen brengen.

Kom over en help organiseert al een flink aantal jaren kleding- en goederentransporten naar Oost Europa. We ondersteunen daarmee de lokale kerken in hun diaconale roeping. Zij zorgen dat de armste mensen op respectvolle wijze de kleding ontvangen.

Lees ook:

Cookieinstellingen