‘Onhoudbare situatie op de Parallelweg tijdens wedstrijden’

Foto: PvdA Staphorst

De Partij van de Arbeid in Staphorst maakt zich zorgen over de parkeersituatie aan de Parallelweg: “Nog steeds een onhoudbare situatie op de Parallelweg tijdens de wedstrijden van de VV Staphorst. Levensgevaarlijk.” En: “Omgekeerde wereld in Staphorst. Auto’s op het voetpad, voetgangers op de rijweg. Geen woorden voor”

Parkeren tijdens de bekerronde
VV Staphorst meldde in een apart bericht op haar website het volgende: “We hebben beperkte parkeergelegenheid, ook omdat er gelijktijdig skeelerwedstrijden zijn op De Tippe, daarom verzoeken we u, indien mogelijk, niet met de auto te komen. Indien u toch met de auto komt….. Veld 100 ( bij de SJOS) zal ingericht worden als parkeerterrein voor verkeer vanaf Viaductweg en E. Wubbenlaan ook omdat de Gemeenteweg gedeeltelijk is afgesloten. Vanaf hier is het mogelijk, via de achteringang van de tribune, een toegangskaart te kopen en Het Noorderslag te betreden. Ieder wordt verzocht de aanwijzingen van verkeersregelaars en stewards op te volgen en ruim op tijd te komen i.v.m. mogelijke drukte bij de kaartverkoop”. Misschien dat een dergelijke mededeling integraal bij de aankondigingen van de wedstrijd meer effect hebben?

Iemand merkt op: “Misschien ook een taak voor de VV Staphorst, gasten behoorlijk ontvangen en naar juiste parkeerplek begeleiden”

article
733
Onhoudbare situatie op de Parallelweg
De Partij van de Arbeid in Staphorst maakt zich zorgen over de parkeersituatie aan de
https://staphorst.nieuws.nl/gemeente/733/onhoudbare-situatie-op-parallelweg/
2015-04-30T10:28:16+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/315/2015/04/onhoudbare-situatie-parallelweg-pvda-staphorst-e1430382603738.jpg
parkeren, politiek, pvda, verkeer, vvstaphorst
Gemeente