Gezamenlijk bevrijdingsconcert koren Immanuël en Cantilena, met samenzang

Foto: Gemengd koor Cantilena en Jong gemengd koor Immanuël

Op D.V. zaterdag 2 mei 2015 hopen het Jong Gemengd Koor Immanuël  uit Urk en het Reformatorisch Gemengd Koor Cantilena Staphorst een bevrijdingsconcert te geven in de Grote kerk van Hasselt t.g.v. 70 jaar bevrijding.

Thema 70 jaar bevrijding 1945-2015

Het Jong Gemengd Koor Immanuël staat o.l.v. dirigent Harm Hoeve en het Reformatorisch Gemengd koor Cantilena Staphorst o.l.v. van Evert van de Veen uit Voorthuizen. Organisten Harm Hoeve en Evert v.d.Veen. Zij zullen de koor- en samenzang op het orgel begeleiden. Corrie Wielink zorgt voor muzikale omlijsting op de viool.

De algemene leiding is in handen van de heer Cor Ploeg. Hij hoopt als voorzitter van de Stichting Help Zhitomir, hoopt kort iets over het doel te vertellen. Hulp aan vluchtelingen en oorlogsslachtoffers in Oost- Oekraine. Wij vieren 70 jaar vrijheid. Laten we in het vieren van onze vrijheid óók onze gedachten laten uitgaan naar hen die op dit moment in oorlog leven, op de vlucht zijn of nog steeds de gevolgen van een oorlog ondervinden! Daarom houden wij ook een collecte voor de bovengenoemde Stichting Help Zhitomir. Van harte aanbevolen om deze mensen in nood, financieel te ondersteunen.

Het concert begint om 19.30 uur. De deuren van de kerk gaan om 19.00 uur open. De toegangsprijs bedraagt voor volwassenen € 5,00 en voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50Poster-Bevrijdingsconcert-2-5-15