Lenteconcert koor Melody Singers Meppel in IJhorst

Op 26 april 2015 om 15:30 uur zullen de Melody Singers Meppel een fraai lenteconcert brengen in de sfeervolle NH-kerk in IJhorst.

De Melody Singers bestaan dit jaar 25 jaar. Op zondag 26 april houdt het koor ter gelegenheid van dit jubileum hun Lenteconcert in de NH Kerk in IJhorst onder het thema ‘The Sound of Music’. Op het programma staat: filmmuziek, musicalmuziek en broadwaymuziek, afgewisseld met instrumentale intermezzi, gespeeld door violist Adriaan Stoet en pianist Tjako van Schie. Het thema van dit concert is “The Sound Of Music”. De gastsolist bij dit concert is de violist Adriaan Stoet uit Zwolle.  Het repertoire van dit Lenteconcert zal bestaan uit stukken uit de Operette Im Weiszen Rössl, Sound of Music en de West Side Story. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar, of via tel. 06-23197601.

Extra informatie in en over de bovenvermelde video:
Op dinsdag 3 maart 2015 bezochten de medewerkers van RTV Meppel de oefenavond van het koor Melody Singers Meppel. Diana Kraal interviewde Clara Hofstra, zij is sinds 2008 voorzitter. De dirigent van het koor is Ronald Kreuk uit De Kiel en de pianist is Tjako van Schie uit Nieuwleusen. Tjako begeleidt het koor 1x in de 2 weken tijdens de repetitie en bij de optredens van het koor. Het koor bestaat uit 35 leden, verdeeld in Sopranen, Alten, Tenoren en Bassen. Het repertoire van het koor is zeer breed: Klassieke muziek, film-/musical muziek en ook operette.
Het camerawerk is uitgevoerd door Alle Faber en Cor van der Veen. De montage van deze impressie is gemaakt door Alle Faber.

Posterontwerp%2026%20april%202015%20versie%204%20definitief[1]

Dossier: