Netto-opbrengst Huttendorp voor Ontmoeting: 17.500 euro

Foto: Joop Alssema

Vanavond heeft de organisatie van Huttendorp Staphorst, samen met  veel kinderen, vrijwilligers, ouders en andere belangstellenden, teruggeblikt op het Huttendorp dat aan het eind van de zomervakantie in Staphorst werd georganiseerd.

Op deze avond in de Sporthal aan de Hoogeweg werd een prachtige video vertoond, waarop nog eens te zien was hoe de 675 enthousiaste bouwvakkertjes -in twee dagen tijd- een bruisend dorp bouwden van ruim 130 hutten. Deelnemers, ouders, vrijwilligers, sponsors en verdere belangstellenden waren aanwezig.

Op deze terugblikavond werd ook de netto-opbrengst van het Huttendorp op symbolische wijze worden overgedragen aan Stichting Ontmoeting. Deze stichting verleent hulp aan dak- en thuislozen en ex-gedetineerden. De netto-opbrengst van Huttendorp Staphorst 2015 voor Stichting Ontmoeting is € 17.500,-.

De Sporthal was open vanaf 18.30 uur. De presentatie begon om 19.00 uur en duurde tot ongeveer 21.30 uur. De toegang was gratis, wel was er na afloop een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Lees ook:

Dossier: Huttendorpen