Femmie Bovenhuis en Elly Scholing 25 jaar bij Zonnebloem

Foto: Zonnebloem, afdeling Staphorst

Elly Scholing en Femmie Bovenhuis zijn 25 jaar geleden begonnen als vrijwilligsters en bestuursleden bij de Zonnebloem afdeling Staphorst en hebben zich altijd belangeloos voor de vereniging ingezet.

Femmie Bovenhuis heeft besloten om na 25 jaar definitief te stoppen met de Zonnebloem. Iets wat de bestuursleden natuurlijk minder leuk vonden, maar ze zijn één en al lof voor wat zij heeft betekend voor de vereniging. Femmie ontving door haar vertrek ook nog een mooie waardebon.

Elly en Femmie werden in het zonnetje gezet en tevens van harte gefeliciteerd. Hun inzet werd beloond met een prachtige insigne met een oorkonde en een mooie bos bloemen welke werden uitgereikt door de bestuursleden Jan Figeland en Jentje Stegeman-Mussche. “Hopelijk blijft Elly nog een poosje”.

De Zonnebloem is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap. Door huisbezoek, aangepaste activiteiten en vakanties wil de Zonnebloem eenzaamheid van mensen voorkomen.

Lees ook: Afscheid Hillie Troost en huldigingen bij de Zonnebloem