Berdien Coster van Stichting Denbi bij Landmans Welvaart

Bezoek bestuurslid aan Ethiopië in 2015
Foto: Stichting Denbi

Deze presentatie gemist? Op 15 januari 2019 van 19.30 tot 23:00 uur volgt nog een interessante avond van de Stichting Denbi in het gebouw van Gelderse Houtbouw aan De Vang 3 in Kootwijkerbroek. Tevens komt er een donateursreis van D.V. maandag 25 maart tot zaterdag 30 maart 2019.

De vereniging Landmans Welvaart kijkt terug op een mooie avond waarop Berdien Coster, veldwerker van de Stichting Denbi, een indrukwekkende presentatie gaf over het werk in Ethiopië. Ook kwam aan bod welke plaats landbouw en veehouderij heeft in Ethiopië. De collecte op deze avond heeft een prachtige opbrengst opgebracht van 1068,70 euro, wat besteed zal worden aan de kliniek in Ethiopië.

Lees ook: Berdien Coster over effect agricultuur op leven van mensen

Op de volgende avond zijn naast Berdien Coster ook Riekelt Pasterkamp en Hendrik van Gent (War Child & Zoa) uitgenodigd. De hoofdvraag van de avond is: “Hoe krijgen we ontwikkelingshulp in 5 jaar zelfvoorzienend?” Iedereen is welkom. Zie ook onderstaande uitnodiging (video) en de affiche onderaan.

Uitnodiging

Hartelijk welkom op de Debatavond D.V. 15 januari bij Geldersche Houtbouw De Vang 3 Kootwijkerbroek

Geplaatst door Stichting Denbi op Woensdag 9 januari 2019

Graag het werk in levende lijve zien en met eigen ogen zien wat er gebeurt in Ethiopië? Ga dan mee met de donateursreis. Tijdens dit bezoek gaat het onder andere naar het project in Denbi. Daarnaast worden een aantal Nederlandse ondernemers bezocht die zich met hun bedrijf in Ethiopië hebben gevestigd. Onderstaand een impressie van die van vorig jaar (video).