Makelaarskantoor Boertjes heropend na vernieuwing

Foto: Boertjes Makelaardij & Hypotheken

Burgemeester Jan ten Kate onthulde op zaterdag 2 oktober 2021 de nieuwe huisstijl van Boertjes Makelaardij & Hypotheken in het vertrouwde, verbouwde pand aan de Gemeenteweg 75 te Staphorst. Een vakkundig makelaarskantoor, al 75 jaar actief, waarvan de derde generatie klaar staat om mensen te helpen aan een nieuw thuis.

Een mooi moment om terug te kijken naar alles wat er in die 75 jaar is bereikt, maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst. En dat de nieuwe generatie graag haar blik verruimt, zonder aan de historie en het vakmanschap voorbij te gaan is logisch. Want dat de huizenmarkt aan veranderingen onderhevig is, dat weten we allemaal. Boertjes Makelaardij & Hypotheken vond het daarom een goed moment om opnieuw te kijken naar de markt en het bedrijf. Zij namen de tijd om te ontdekken wat de markt hun vertelt, wat zij doen om klanten voort te helpen en waar zij zouden kunnen verbeteren.

Het team was eensgezind: Boertjes levert expertise en eerlijkheid met persoonlijke aandacht. Het grote voordeel van een relatief klein kantoor is dat die persoonlijke aandacht niet een losse kreet is, maar dat het echt leeft in het hele team. Het belangrijkste uitgangspunt? Dat ieder mens zich thuis voelt in wonen en werken. Boertjes Makelaardij & Hypotheken straalt dit uit, de deur staat altijd open. Een nieuwe generatie staat klaar met frisse blik, gesterkt door 75 jaar ervaring, om mensen uit de wijde omgeving vakkundig te ondersteunen bij het vinden van een thuis.

‘Thuis zijn komt in alle vormen, maar het gaat altijd om belangrijke en grote beslissingen. Bij dit soort levensgebeurtenissen heb je een vakkundig iemand naast je nodig die kennis heeft van alles wat er komt kijken bij kopen, verkopen en financieren. Zodat het maken van deze grote beslissingen met een goed gevoel en in goed vertrouwen gebeurt. Door mee te kijken, mee te denken en eerlijk, onafhankelijk en op maat te adviseren, vormen zich verstandige keuzes, die aansluiten op zowel gevoel als verstand. ‘Thuis zijn’ duurt een leven lang, met alle stappen die daarbij horen. Wij leveren maatwerk, in welke fase je je ook bevindt.’

Je kunt op één plek alles vinden wat je nodig hebt om stappen te maken in je leven. Boertjes denkt met je mee, kijkt niet alleen naar de stenen en het papierwerk, maar naar wat jij wilt bereiken met de (vervolg)stappen die je maakt. De insteek van Boertjes Makelaardij & Hypotheken is niet nieuw, maar geeft wel een frisse blik op de manier waarop zij jou als klant bijstaan. Daar hoort een nieuwe frisse huisstijl bij die op vrijdag 1 oktober 2021 officieel is gelanceerd. Boertjes Makelaardij & Hypotheken in een toekomstbestendig jasje. Nieuwsgierig naar wat zij voor jou kunnen betekenen? Kijk op boertjes.nl!

Lees ook: Boertjes Hypotheken en Rabobank gaan samenwerking aan