Comitéleden Adullam Staphorst sorteren kaarten nu thuis

Het sorteren zoals het vroeger ging.
Foto: Adullam Comité Staphorst

Vrijwilligers van Stichting Adullam-Comité Staphorst bezorgen binnenkort weer kerst- en nieuwjaarskaarten in de gemeente Staphorst. In voorgaande jaren werden de kaarten gesorteerd door een groot aantal vrijwilligers. Door het coronavirus is het nu niet mogelijk om dit op dezelfde wijze te doen.

De sortering zal nu voornamelijk door de comitéleden thuis uitgevoerd worden. Graag ontvangen ze daarom de kaarten het liefst ruim voor de sluitingsdatum van 16 december 2020. Voor de kerstdagen worden de dan kaarten bezorgd, doch alleen binnen de gemeentegrenzen (Staphorst, Rouveen, IJhorst en Punthorst).

Het is erg belangrijk voor het sorteren dat naast de volledige adresgegevens, ook de juiste postcode op de kaart(en) wordt vermeld (geen postbusadressen). Het geld + de kaart(en) in gesloten zakje inleveren. De bezorgkosten bedragen 40 cent per kaart.

De opbrengst van deze bezorgactie komt volledig ten gunste van het werk van de gehandicap­tenzorg van stichting Adullam. Zie onderstaande affiche voor meer informatie en alle inleveradressen.

Lees ook: Kaartenbezorgactie Adullam levert ruim 3400 euro op