Boer Staphorst van 12 t/m 14 maart op beurs Wonen & Co

Foto: Wonen&Co

Van donderdag 12 maart t/m zondag 15 maart 2020 zou in het Martiniplaza in Groningen de beurs Wonen&Co gehouden worden. Dé beurs in het vroege voorjaar voor woonliefhebbers die inspiratie zoeken en op zoek zijn naar de nieuwste interieurtrends. Deze beurs en andere activiteiten in het MartiniPlaza zijn komen te vervallen.

De beurs Wonen & Co in Martiniplaza is een paar uur na de opening alweer gesloten, na de kabinetsmaatregel om tot 31 maart alle bijeenkomsten met meer dan honderd aanwezigen af te gelasten. “Het is rampzalig,” zegt directeur Willem de Kok van Martiniplaza direct na de bekendmaking van de maatregel. “Ik begrijp dat de regering een besluit moet nemen, maar dit zet ons volledig op slot. Ik ga straks de standhouders informeren dat ze de zaal moeten verlaten”.

Verder de tekst van de eerdere aankondiging: Op de beurs maakt men kennis met Boer, dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost-Nederland. In de stand van Boer Staphorst krijgen de bezoekers van Wonen&Co een voorproefje op de nieuwste interieurtrends en het voorjaar. Men beleeft optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel.

Klein; dat komt niet voor in het woordenboek van Boer Staphorst dus wordt er de hoogte in gegaan. De stand van Boer Staphorst wordt maar liefst vier meter hoog waarbij je een kleine weergave van het grote aanbod uit de veelzijdige winkel ziet. In de woonwinkel met een oppervlakte van 22.000 m² is een aanbod te vinden van keukens en badkamers tot bouwmaterialen en van wonen tot tuinmeubelen. Voor ieder wat wils!

Binnenin de stand vindt men twee gezichten. De ene kant heeft een tuinkarakter, aan de andere kant staat Scandinavisch wonen van het Deense woonmerk Bolia – wat sinds kort ook bij Boer Staphorst te bewonderen is – centraal. Je wandelt ter plekke door het bouwwerk heen, waar men de nieuwste producten en interieurtrends ontdekt. Kortom, genoeg redenen om één van die dagen naar de beurs te gaan. Boer Staphorst verwelkomt jullie graag in hun stand. Kom jij ook? Meer informatie is te vinden op: www.boer-staphorst.nl/wonenenco.

Lees ook: Pand Boer Staphorst ondergaat gedaanteverwisseling