Qompassie opent nieuwe vestiging in Staphorst met Jarnold de Lange

Foto: Clarinde Oussoren

Vanmiddag opende reclame- en communicatiebureau Qompassie uit Lunteren een nieuwe locatie in Staphorst. Het voormalige reclamebureau Retouch van Jarnold de Lange is onderdeel geworden van Qompassie.

Qompassie is gevestigd aan de Wethouder Ohmannstraat 5, op industrieterrein De Esch. De feestelijke opening was vrijdag van 16.00 – 20.00 uur. Het bureau presenteerde haar werk en er waren diverse partnerbedrijven aanwezig. Naast Jarnold de Lange gaat Clarinde Oussoren vanuit Staphorst werken.

Qompassie is een creatief reclame- en communicatiebureau met ruim 30 jaar ervaring. Lambert Kisteman: “Ons team van vormgevers en communicatiespecialisten helpt ondernemers met het bereiken van haar doelgroep. Samen maken we middelen die de doelgroep van onze opdrachtgevers overtuigen.”

Qompassie geeft op een aantal manieren invulling aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen, samengevat in de kernwoorden: mens, milieu en maatschappij. “Onze visie is gebaseerd op normen en waarden die voortvloeien uit de Bijbel. U mag ons hier altijd op aanspreken”.

IMG_4322