Dagje zeevissen op de Noordzee vanuit Den Helder afgeblazen

Foto: Sportvisserij Mercuur

De geplande zeevisvaart voor vandaag is afgeblazen in verband met weerssituatie. Er staat te veel wind en er komen ook regenbuien op de Noordzee.

Er wordt gewerkt aan een nieuwe datum. Daarover verschijnt later een nader bericht. Op dinsdag 28 juli 2015 zou er bij leven en welzijn een groep vanuit Staphorst een dagje zeevissen op de Noordzee. De tweede optie is op D.V. donderdag 13 augustus. Opgave hiervoor is mogelijk tot nader order, maar: vol = vol.

Het vissersschip ‘De Mercuur’ vertrekt vanuit Den Helder. Er wordt gevist op makreel, maar ook andere soorten zijn mogelijk. Vertrek ’s ochtends om 6:00 uur vanaf het Geerligsland. Interesse of meteen opgeven? Neem dan contact op met Klaas Slager. Mail: [email protected] of bel 0522-461427 of 06-29147509.

De Mercuur is een veilig en stabiel schip waar u de ruimte krijgt om uw hengel uit te werpen. Het schip is 40 meter lang en 8 meter breed en geeft daardoor genoeg ruimte om uw vangst schoon te maken op een van de twee robuuste vistafels. Het schip voldoet aan alle eisen van de scheepvaart inspectie en biedt dus een veilige omgeving.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen