‘Allesvan Staphorst houdt per 1 juli op te bestaan’

Foto: Allesvan Staphorst

‘Bij deze maak ik bekend dat per 1 juli aanstaande allesvanstaphorst ophoudt te bestaan’, dit meldt Rensje Vos op haar website Staphorst.Allesvan.nl:

“Het begon in 2006 als avontuur. Een cursus computerboekhouden was het enige wat ik ooit op een computer had gedaan. Het enige wat kon gebeuren was dat het mislukte, nou ja dan was ik een illusie armer, maar een ervaring rijker. Gelukkig pakte het goed uit en had ik van te voren niet durven hopen dat de site na 9 jaar nog zou bestaan.

Maar na de snelle groei van het internet, social media (Facebook, Twitter, Instagram enz.) waarop iedereen op elk gewenst moment het laatste nieuws direct kan volgen en de crisis is voor mij de lol ervan af om nog veel tijd en energie in allesvan te steken. Graag wil ik alle bedrijven met een bedrijfspresentatie op allesvan Staphorst bedanken. En uiteraard alle trouwe bezoekers, want zonder jullie was de site kansloos in haar bestaan.”

De website Staphorst.Nieuws.nl, maakt volop gebruik van Facebook en Twitter. Op deze website staat een blok met Instagram-foto’s die een link hebben met Staphorst.

Nieuws.nl is een modern nieuwsplatform met vele afdelingen. Het draait op WordPress. Wilt u ook schrijven op dit nieuwsplatform als vrijwilliger of als broodschrijver, neem dan contact op met de beheerder. De beheerder van Staphorst.Nieuws.nl is Harm Brand, Gemeenteweg 119b, 7951 CG Staphorst, telefoon: 0522-465747, e-mail: [email protected].

Lees ook:

Reacties

article
3435
Allesvan Staphorst stopt per 1 juli 2015
‘Bij deze maak ik bekend dat per 1 juli aanstaande allesvanstaphorst ophoudt te bestaan’, dit
https://staphorst.nieuws.nl/economie/3435/allesvan-staphorst-houdt-per-1-juli-op-te-bestaan/
2015-06-24T08:44:34+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/315/2015/06/allesvanstopt_550.jpg
Economie