Jan Talen start PersoneelSelectief Staphorst en Meppel

Foto: Google Streetview

Begin deze maand (april 2017) is Jan Talen, bekend in Staphorst en omgeving, van start gegaan als franchisenemer van PersoneelSelectief. Hij heeft veel ervaring in diverse sectoren, waaronder de overheid en de techniek.

Jan Talen heeft over een periode van een kleine 40 jaar veel ervaring opgebouwd over HRM vraagstukken. Van deze ervaring kunnen ondernemingen in de omgeving Staphorst en Meppel optimaal profiteren, omdat Jan nu samenwerkt met PersoneelSelectief, een bureau met meer dan 10 jaar ervaring. PersoneelSelectief ontzorgt bedrijven op personeelsgebied in de ruimste zin van het woord.

PersoneelSelectief is in 2008 opgericht door de broers Johan en Leo Eenkhoorn, Genemuidenaren. Het kantoor is gestart in Zwolle, maar heeft inmiddels ook een vestiging in Genemuiden en een tweede vestiging in Zwolle. Daar komt nu dus ook het kantoor in Staphorst bij, geleid door een gedreven man, Jan Talen, een bekende persoonlijkheid in Staphorst en omgeving.

Naast het invullen van vaak schaarse vacatures adviseert PersoneelSelectief ook op het gebied van bedrijfsvoering in brede zin. De personele invulling van het werknemersbestand en het optimaliseren van de flexibele schil van een onderneming is in de visie van PersoneelSelectief een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering, dus heeft de PersoneelSelectief-adviseur ook de kennis van de hele bedrijfsvoering.

Wat betekent Jan met PersoneelSelectief voor Staphorst en Meppel?

PersoneelSelectief heeft veel kennis opgebouwd van het aanbod van kandidaten in de regio. Zij hebben een werknemersbestand van meer dan 8.000 regionale kandidaten. Deze kandidaten kunnen belangrijk zijn voor de invulling van vacatures in het midden- en hoger-segment, zowel voor administratief alsook voor commercieel en technisch personeel. Een vergaande kennis van de maakindustrie; textiel, metaal en houtwaren. Verder zijn veel mensen gedetacheerd in de horecasector. Ook kunnen zij oplossingen bieden in de detailhandel.

In de huidige conjunctuur is de verwachting dat de vraag naar goed personeel, op verschillende niveaus sterk zal toenemen. Daarom is PersoneelSelectief een goede aanvulling in de regionale markt van Meppel / Staphorst. Voor werkzoekenden bieden zij veel mogelijkheden. In voor een nieuwe uitdaging? Schrijf u in als werknemer op PersoneelSelectief.nl. Zij zorgen dat u in beeld komt bij de juiste vacature.

Wilt u als ondernemer ontzorgd worden in het kader van uw personeelsbeleid? Neem dan contact op met Jan Talen van PersoneelSelectief Staphorst. Jan vindt de juiste kandidaat voor u, met de gezamenlijke inspanning van zijn collega’s, die selectief zijn in personeel. Bekijk de website voor meer informatie.

Lees ook: