112

Gestolen auto rijdt drie straten verderop een tuin in

Voor de bewoners van Lindenlaan 21 begon de Nieuwjaarsdag met een auto in de tuin. De auto is waarschijnlijk gestolen en werd om ongeveer 6:15 uur de tuin in gereden.

De eigenaar van de auto is bekend, maar bestuurder niet. De bestuurder is uitgestapt en hard weggelopen. Signalement bestuurder: Jongeman van rond de 20 jaar, bruine jas, ongeveer 1,85 meter. Wil de bestuurder of willen eventuele getuigen zich melden op 0522-701098?

De auto heeft de thuisbasis aan de Oranjestraat. De auto is achteruit over het hek gereden, gezien de schade aan de achterkant. Het gegalvaniseerde stalen sierhekwerk is ook danig beschadigd. In de fotoserie staat ook een kaartje met beide adressen, en nog iets anders…

Langs de stoep, dicht bij Lindenlaan 21 richting de Oranjestraat, is een straatkolk opengebroken (door vuurwerk?). Het deksel is eraf en ligt in de put? Gelukkig staat er een lantaarnpaal vlak naast, dus ligt een misstap niet snel voor de hand. Ter vergelijking ook een dicht exemplaar.

Het deksel is gistermorgen op de terugweg van de kerk goedgelegd (put en deksel waren niet beschadigd zover te zien was). Het heeft trouwens wel een smerig overhemd opgeleverd, maar dat wassen ze wel weer uit aan de Lindenlaan 21. Is minder erg dan het hek…

Lees ook: