112

Tractor rijdt twee auto`s aan op de Diek en rijdt door

Foto: Japper Haar

Gisteravond laat heeft een tractor op de Oude Rijksweg in Staphorst twee auto’s aangereden, maar is vervolgens doorgereden. De auto`s stonden geparkeerd bij de Japperij.

Het gebeurde op 24 september om 23:11 uur. De tractor heeft rode(?) velgen en had twee zwaailichten (aan?). Dit meldt de teamchef van Politie IJsselland Noord (Kampen, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland) via Twitter. Getuigen worden opgeroepen te bellen met de politie op nummer: 0900-8844.

japper-beschadigde-auto2

Rond elf uur ’s avonds is er een rode trekker op de stovonde gezien. Zonder cabine, met dubbellucht. Deze trekker zou tegen de auto’s aangereden hebben. Na de botsing is de trekker achterna gezet door Japper in een andere auto, zijn eigen auto kon niet meer rijden (zie foto). Hij is de trekker uit het oog verloren na de lange flauwe bocht na de Vlakkenweg.

De beelden van de bewakingscamera’s bij UItgaanscentrum Kisteman zijn al opgevraagd, maar nog niet ontvangen. De trekker is vrijwel zeker door die camera’s geregistreerd. De dader kan zich ondertussen bij Japper melden op nummer 0522-461232 voor een goedmoedige afhandeling van de zaak.

Lees ook: