Sportkampioenen gehuldigd in raadzaal van de gemeente

Foto: Gemeente Staphorst

De plaatselijke sportkampioenen van 2015 zijn dinsdagavond 5 januari gehuldigd.

De gemeente is trots op haar plaatselijke sportkampioenen en zet ze daarom graag in het zonnetje. Wethouder Krale: “Geweldig om hier te mogen staan en zoveel succesvolle sportievelingen te mogen huldigen. Die prestatie is natuurlijk al voldoende reden om apetrots op jullie te zijn. Maar daarnaast inspireert het ook andere inwoners van Staphorst om te gaan bewegen.”

Wethouder Krale heeft namens de gemeente tien sporters uitgenodigd, waarvan er één afwezig was. Van de skeelervereniging: Andrea Hokse, Rémon Vos en Ronald Haasjes. Van ponyclub De Vlugge Viervoeters: Romy Mulder. Van de Reddingsbrigade: Jennifer van Elp, Celine Hokse en Jamie Nijenbrink. Van schietsportvereniging De Vrijheid: Berend Timmerman (afwezig). En van de AMBC: Collin Veijer en Rick Dunnik.

De huldiging was voor het eerst in het gemeentehuis. Meteen werd voor de raadszaal gekozen. Ook in de gemeente Staphorst geen scheiding tussen sport en politiek? Feit is wel dat er vele gemeentelijke sportaccommodaties zijn die beschouwd worden als te zijn van en voor een bepaalde club. Ook zondagssportclub VV IJhorst rammelt aan de schatkist.

Lees ook:

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen