Viswedstrijd Timotheos met 112 vissers aan waterkant

Foto: Werkgroep Timotheos Staphorst

Werkgroep Timotheos Staphorst kijkt terug op een mooie middag met een opkomst boven verwachting. Op 11 september 2021 hield ze een viswedstrijd voor de jeugd. Langs de waterkant werd er door 112 vissers gestreden voor de eerste plaats.

  • Mogelijk zijn er later nog meer foto’s te bekijken (de link verschijnt dan hier).

De winnaars Jurjen de Weerd (1e prijs) mocht samen met Niels Huls (2e prijs) en Emiel Jansen (3e prijs, niet op de foto) een mooie beker in ontvangst nemen.

Diegene die veel extra sponsorgeld ophaalde -boven het minimum van 5 euro- maakte ook kans op een mooie prijs. Deze prijs is gewonnen door Thijs Tuin.

De Werkgroep Timotheos wil iedereen heel hartelijk bedanken die een bijdrage heeft geleverd. In het bijzonder alle vrijwilligers, Hengelaarsvereniging Staphorst en alle sponsoren voor het mede mogelijk maken van deze viswedstrijd.

Dankzij het sponsorgeld wat de kinderen hebben opgehaald en de sponsoren kon het mooie bedrag van 2621 euro overgemaakt worden ten goede van het werk in Malawi. Na afloop een verloting waardoor niet iedereen met lege handen naar huis ging.

Lees ook: Toch geëmmer na geslaagde viswedstrijd voor Timotheos