Sportkampioenen in 2020 gezocht voor online huldiging

Sportkampioenen van 2019 in de patio van het gemeentehuis op donderdag 2 januari 2020
Foto: Gemeente Staphorst

De gemeente Staphorst en Sport & Business Staphorst doen een oproep aan sportkampioenen: “Bent u in 2020 1e geworden op een NK, EK of WK? Dan zetten wij u en uw sportprestaties graag in de schijnwerpers! ”

Vanwege de coronamaatregelen zal de sportersavond dit jaar online plaatsvinden en is de avond voor iedereen online toegankelijk. Later meer informatie over het programma. Aanmelden van sportkampioenen kan tot uiterlijk 28 januari 2021 door een mail te sturen naar i[email protected]. U kunt ook een ander aanmelden.

De afgelopen jaren heeft de gemeente sporters die een NK, EK of WK titel hebben behaald in het zonnetje gezet. Dit jaar huldigt wethouder Mussche samen met Sport & Business de sporters die in 2020 een titel behaald hebben tijdens de jaarlijkse sportersavond van Sport & Business op woensdag 10 februari 2021.

Net als elk jaar wordt de sportersavond een boeiende en inspirerende avond, gevuld met interviews en verhalen van mensen met een passie voor sport. Als uitvloeisel van het beweeg- en sportakkoord is de gemeente Staphorst dit jaar ook van de partij. Het enthousiasme voor sport werkt, want bewegen is belangrijk.

Lees ook: Sportkampioenen 2019 van 3 tot 33 jaar gehuldigd in patio