Marius den Hollander komt in actie voor kindslaven Haïti

Foto: Marius den Hollander

Een groep studenten van het Hoornbeeck College in Kampen bedwingt zaterdag 22 september de Mont Ventoux om sponsorgeld in te zamelen voor Woord en Daad. Het doel: kindslaven op het platteland van Haïti een betere toekomst bieden.

Marius den Hollander uit Staphorst staat ook in de startblokken. “Ik houd van uitdagingen en het lijkt me erg leuk om deze berg te beklimmen.” Deelnemers aan de actie Sport for Others kunnen de 1912 meter hoge berg in Zuid-Frankrijk met de fiets, wandelend of hardlopend beklimmen. Marius koos voor wandelen. Daar heeft hij ervaring mee: hij liep al eens voor het goede doel van zijn ouderlijk huis in Staphorst naar zijn school in Kampen. Nu is het tijd voor de Mont Ventoux.

Samen met zijn medestudenten van de opleiding Onderwijsassistent aan het Hoornbeeck College in Kampen wil Marius ten minste 4000 euro inzamelen voor het project van Woord en Daad in Haïti. “Ik wil graag geld ophalen voor dit goede doel, om zo kindslaven een goede toekomst te geven.”. De teller staat op het moment van publicatie van dit bericht met 39% op 1.545 euro.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen