ChristenUnie campagne `op de fietse` verder in Rouveen

De verkiezingstour “op de fietse” van de ChristenUnie bracht zaterdag een bezoek aan Rouveen. Op meerdere locaties in het dorp zijn de kandidaten in gesprek gegaan met inwoners. Met de dorpsraad is gesproken over verkeersveiligheid, de wens van een supermarkt en de plannen voor een groene activiteitenzone.

In het dorpspark hadden de kandidaten van de ChristenUnie een ontmoeting met diverse aanwonenden van dit gebied. Zij hebben onlangs zorgen geuit op de wijze waarop de buurt betrokken is bij de planvorming. De kandidaten zijn bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, waaronder een goed en constructief gesprek dat deze week tussen de werkgroep en aanwonenden heeft plaatsgevonden.

De kandidaten van de ChristenUnie brachten daarna een bezoek aan de familie Konterman. Zij wonen sinds vorig jaar in De Seringenhof, een buurt met seniorenwoningen waar aandacht is voor wonen, welzijn en zorg. De woningen voorzien in een behoefte van de groeiende groep senioren in de gemeente.

In de Buurtstee hebben de kandidaten van ChristenUnie Staphorst het eerste exemplaar van het actieplan ‘Waardig ouder worden’ overhandigd aan Stichting Welzijn Staphorst.

De etappe van deze dag in Rouveen is afgerond met een gesprek met omwonenden van het kruispunt Moerbeilaan/Beukenlaan. Buurtbewoners maken zich zorgen over de verkeersveiligheid in deze nieuwbouwwijk. Met de gemeente zijn gesprekken gaande over de aanpassingen in de verkeerssituatie.

De kandidaten van de ChristenUnie fietsen op zaterdag 17 maart hun laatste etappe van de verkiezingstour in Staphorst.

Lees ook:

gallery
28359
ChristenUnie `op de fietse` in Rouveen
De verkiezingstour “op de fietse” van de ChristenUnie bracht zaterdag een bezoek aan Rouveen. Op
https://staphorst.nieuws.nl/sport/28359/christenunie-campagne-op-fietse-rouveen/
2018-03-13T12:10:42+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/315/2018/03/13130443/Rouveen.jpg
christenunie, dorpsraadrouveen, rouveen, verkeer, wonen
Sport