Prijs Koningsdag voor Carole Veijer en familie Brinkman

Foto: Oranjevereniging Staphorst

Op Koningsdag 2017 waren er meerdere activiteiten georganiseerd die prijswinnaars hebben opgeleverd. Deze zijn door het bestuur van de Oranjevereniging Staphorst uitgenodigd bij familierestaurant Hillies Snackbar om hun prijs in ontvangst te nemen.

Met de ballonnenwedstrijd zijn ruim 1.500 ballonnen vanaf het Marktplein in Staphorst opgelaten. In de afgelopen periode kwamen de kaartjes weer retour. Wat blijkt: tijdens deze dag was er een zuidoostelijke windrichting. De winnaar is Carole Veijer. Het kaartje van haar ballon werd teruggevonden in Frechen Königsdorf. Een klein dorpje vlakbij Keulen, bijna 200 kilometer vanaf Staphorst.

Als middagactiviteit werd een koningsfietstocht door het Reestdal gereden. Tijdens de rit werden de deelnemers bevraagd op allerlei weetjes over ons Koningshuis. De familie Brinkman bleek deze meeste kennis over ons Koningshuis te hebben. Zij mochten een heerlijke taart in ontvangst nemen.

Op deze foto staan (in willekeurige volgorde): Carole Veijer, Mika Tiemens, Marith de Vries, Emma Kuiper, Geeran de Witte, de heer en mevrouw Brinkman.

Lees ook: